Freelancelot
training: zelfinzicht en groei
Curriculum Vitae
Overzicht opdrachtgevers en trajecten
Freelancelot Hoofdpagina
Over Freelancelot
Over drs. Hans Timmermans
Programma's
Links / Partners
Contact opnemen
Over drs. Hans Timmermans
                                      Als je geboren bent in 1957 zijn de kinderjaren gevuld met bijna onbegrijpelijke veranderingen en  gebeurtenissen. Die wereld zet van zichzelf aan tot verwondering en het karakter van de observator komt gemakkelijk tot ontwikkeling. 
Sinds begin jaren '70 groeide de belangstelling voor zeggingskracht van taal, zowel voor de muzische vorm van de literatuur als voor de concrete uiting in de sociale omgeving. De keuze voor de studie Nederlandse Taal- en Letterkunde, later aangevuld met de studie Sociologie, mondde uit in het specialisme van de Sociolinguïstiek.
De werkomgevingen in de jaren daarna veranderde van docent Nederlandse taal aan het VWO naar docent aan beroepsopleidingen - hbo-j, mbo politieopleiding, mbo en hbo Schoevers - en tenslotte naar trainer van volwassen medewerkers binnen organisaties. Van teacher naar tutor naar coach.
Het meer volledige CV staat op de aparte pagina
 Curriculum Vitae  
Om een indruk te krijgen van opdrachtgevers en de aard van trainingstrajectenvan de afgelopen jaren, is een apart  overzicht   opgenomen. Misschien wil je direct reageren.

Freelancelot